Usposabljanja za snemalce in igralce

datum: 07.02.2014

kategorija: Novice

Projekt Film za vse se nadaljuje in prinaša nove zanimive vsebine! Začenjamo z usposabljanji na tistih področjih, ki nam ob besedi “film” najprej pridejo na misel: delo s kamero in filmska igra.

Delavnica filmske in video tehnike, v sklopu katere se bomo učili dela s kamero, z lučmi, z mikrofoni in z vsem ostalim, kar je potrebno za nastanek filma, bo potekala ob sredah v Novi Gorici. Prvo srečanje bo na sporedu 12. februarja ob 16:00 v prostorih Medobčinskega društva slepih in slabovidnih na Erjavčevi ulici.

Delavnica filmske igre bo potekala ob četrtkih v Ljubljani. Prvič se bomo zbrali 13. februarja ob 16:00 v prostorih Društva gluhih in naglušnih Ljubljana, na naslovu Ulica za travniki 40, Ljubljana – Polje. 

Usposabljanji, ki obsegata 15 oziroma 12 srečanj, bosta potekali pod vodstvom kakovostnih mentorjev, zaključili pa ju bomo s čisto pravim snemanjem!

Več o delavnici filmske tehnike preberite tukaj.

Več o delavnici filmske igre preberite tukaj.

Prijave in dodatna pojasnila na info@filmzavse.si.

Udeleženci, ki bi zaradi objektivnih okoliščin potrebovali prevoz, nam to sporočite na isti e-poštni naslov skupaj s svojo telefonsko številko, da se dogovorimo o možnostih prevoza.

Na delavnicah je prostih še nekaj mest. Vabljeni!