Projekt je zaključen, aktivnosti se nadaljujejo

datum: 01.09.2014

kategorija: Novice

Z 31. avgustom se je zaključil projekt Film za vse. To pa seveda ne pomeni, da ne bo novih filmskih in video izdelkov!

Z zadnjim dnem letošnjega avgusta se je končalo obdobje, v katerem sta Evropski socialni sklad in Ministrstvo za kulturo finančno podpirala izvedbo projektnih aktivnosti. Udeleženci usposabljanj bodo seveda nadaljevali s svojim ustvarjanjem; podporo jim bodo nudili Rotary klub Nova Gorica in različne invalidske organizacije, zavod Ažmurk, pa tudi nekatere organizacije, dejavne na področju medijev in vizualnih umetnosti, s katerimi smo se o možnostih sodelovanja pogovarjali v preteklih mesecih.

Prizor iz kratkega igranega filma Grah Snemanje kratkega filma Grah. Prvi del filma je bil posnet v sklopu terenskih delavnic Film za vse.

Ustvarjalcem bo še naprej na voljo snemalna oprema, ki je bila nabavljena tekom projekta, ter spletni portal filmzavse.si, na katerem bodo lahko objavljali svoje izdelke. Že v prvi polovici septembra se bo tako nadaljevalo snemanje kratkega igranega filma Grah v režiji Roberta Bremca.

K sodelovanju bomo v prihodnje seveda povabili tudi nove sodelavce – na delavnicah smo namreč spoznali, da pride na filmskem snemanju prav vsaka roka!